lørdag 27. juni 2009

Late dager og sene kvelder...

Så deilig med disse late sommerdagene... Får riktignok ikke utrettet så mye om dagen, men noen ganger må jo livet bare nytes.



I dag har dagen bestått av spill og lek i solen. Vi har kost oss med MasterMind, MatteMix, spreder, is og grillmat. Kunne godt ha tenkt meg å slappe av på et teppe i solen , med noe inspirerende lesestoff, men man blir vel aldri for stor til å løpe gjennom sprederen heller...?






Det eneste kreative jeg har gjort på disse svale, lyse sommerkveldene er å lage nytt trekk til en perm til gutterommet. I den skal samlingen med diplomer settes inn.

Og permer bruker man jo til så mangt, men de er jo som oftest ikke særlig spennende eller pene å se på... Så jeg elsker å sette trekk på permer og fotoalbum. Det er fort gjort og permene blir jo så mye mer hyggelige å se på!





Nå skal jeg ta kvelden og våkne uthvilt og klar for en ny solrik og varm dag i morgen!

Natti natti og ha en fin fin dag i solen i morgen!

tirsdag 23. juni 2009

Kanskje jeg skal gjøre noe...

Har fått litt dilla jeg... Fant en utrolig enkel instruksjon på hvordan brette disse søte beholderne. Forøvrig også masse annen inspirasjon hos minimega. Så jeg fant frem noen prøveklut-ark og brettet i vei. Var vel litt unøyaktig med brettingen på den ene, men den andre gikk som fot i hose. Vet ikke helt hva jeg skal fylle de med riktig enda, men jeg finner nok på noe.



Og så må jeg snart sette igang å sy sammen lapper til teppet mitt. Mitt kombinerte spise- og arbeidsbord har ikke hatt plass til symaskinen min på leeeeenge. Siden påske har bordet vært okkupert av frø, jord og små planter. Men nå har jo alle plantene flyttet ut og de store festlighetene som krever stor bordplass, er over for en god stund.
Så nå flytter symaskinen tilbake og jeg håper at inspirasjonen skal hjelpe meg til å utrette mye spennende fremover...





søndag 21. juni 2009

Blomsterglede


Var og stjal noen søte roser fra fellesområdet i stad. Jeg hadde så lyst til å ha disse skjønnhetene og titte på. ;o)
Mens bildene under er en rosenkrage fra hagen til mine foreldre.


torsdag 18. juni 2009

Barnerom og grønn te


Nå er det tid for å kose seg! En kopp grønn te i en av mine herlige Anne Johanne kopper og nye nummer av både ROM 1-2-3 og BoligPluss som kom i postkassen i dag.




Og nå nærmer det seg slutten på oppussing av barnerommet. Er selv veldig fornøyd med hyllen som jeg har pusset opp. Det var et helt ordinært, lakkert, furu vitrineskap. Men siden poden helst ikke ville ha noe med dører på, så fjernet vi de. Og så var det bare å pusse og male og dekke sidene med stoff. Og vips - ferdig. Dvs nesten ferdig. Jeg mangler en knott, da den ene er ødelagt... Håper å finne en å erstatte den med. Nå er det bare en helt vanlig kjedelig hvit porselensknott der i stedenfor.
Men poden er fornøyd - og det er jo det viktigste :o)

tirsdag 16. juni 2009

Handmade Shoes by Hetty Rose - Shoes

OMG!!! Er ikke disse lekre så vet ikke jeg!!!! Disse står høyt på min ønskeliste...
Handmade Shoes by Hetty Rose - Shoes



Men nå skal jeg drikke opp teen min å se og komme meg i seng.
Natti natti

mandag 15. juni 2009

Bursdagskort



Fant noen kjempefine papir i skikkelige gla' farger. Tenkte jeg skulle prøve å lage bursdagskort til bursdagsgutten min. ( Han har jo ikke ordentlig bursdag før på onsdag).
Kortlaging er liksom ikke min greie - men jeg prøver.
Har brukt papir fra:
Design by reminisce - Hangin' Around ( apearket)
Bo Bunny - It's my party day ( happy bithday-arket)
Kaiser Craft - Fun Fair/Ringmaster ( ringene)

Ble ganske fornøyd med resultatet, men har nok et utviklingspotensiale her...





Agurk, troll og pølser...

Vi har fått blomst på agurkplanten vår. Jeg ble så glad da jeg så blomsten. Skal ikke så mye til for å glede meg :o) Vi har den i sturvinduet og steller pent med den. Nå er det bare å håpe på at det skal bli agurk.



Og i dag fikk jeg hjem et troll. Et veldig snillt troll. Nå sitter det så pent og passer på bøkene mine. Jeg synes det er gøy med kunstverk fra barnehender. Også en ting som gjør meg glad!


Og jammen ble det ikke pølsemiddag i dag og! Jeg har visst feilberegnet appetitten til små gutter, så det ble masse pølser igjen. Og jeg som absolutt ikke er noe glad i pølser engang. Men det ble liksom for galt å kaste... Og ja, jeg har puttet noen pakker i fryseren også. Men jeg hadde ikke plass til mer. Har så altfor liten fryser!
I morgen blir det middag etter min smak. Har fått pølsedosen for en stund!




søndag 14. juni 2009

Jordbær og sukkererter

Årets første selvdyrkede sukkererter har vi allerede spist. De var kjempegode, så nå gleder vi oss til flere.


Og jammen har vi ikke blomster på de små jordbærplantene våre også. Vi krysser fingrene og håper på søte, deilige bær.

Barnebursdagen vel overstått!

Og så var dagen vel overstått. Endelig kan jeg sette meg ned og trekke pusten. Men gutten er vel fornøyd. Venner, gaver, kaker, pølser og brus. Alt et lite guttehjerte kan begjære. Lysene på kaken ble blåst ut før jeg rakk å trykke på utløseren, så vi har jukset litt. Vi tok en liten reprise. Det er jo bursdag og da må det være lov med sjokoladekake og melk til kveldsmaten.







7 år - nesten...







I morgen er den første av de obligatoriske tre-dagers feiringen av min lille (som jo slett ikke er så liten lenger) god gutt!
Bollene og sjokoladekaken er klar. Muffinsene fikses i morgen tidlig. Gjør det enkelt med ferdige muffins mixer... Men det må jo være lov til å jukse litt
Og så skal huset innvaderes av 6 og 7 åringer med lopper i blodet.
Gjett om det er en som gleder seg til i morgen!