søndag 27. september 2009

Jeg gikk en tur på stien....


... og følte skogens ro. Høsten er fiiiiiiin!

Og solsikkefrøene vi kastet i jorden i slutten av juli blir glade, gule soler...

Ha en flott søndag og en fin uke!

torsdag 24. september 2009

Kjøkkenbord og kinesiske kopper

Jeg skulle ha hatt et "før" bilde av kjøkkenbordet mitt.... Men det har jeg jo ikke. Det var et helt alminnelig lutet kjøkkenbord. Mørkt og trist var det. Og siden bordet brukes flittig så var det jo også forferdelig upraktisk med en lutet bordflate. Da var det bare en ting å gjøre. Ta malerkosten fatt og finne en voksduk i lyse, glade farger. Som sagt - så gjort. Jeg ble ganske fornøyd med resultatet... Og det fine er at det er jo ikke noen stor jobb å forandre utseende på bordet. Voksduken kan jo enkelt byttes. Og her ved kjøkkenbordet blir leksene gjort, maten fortært og diverse hobbyprosjekter utført. Men den gule fargen på veggen er jeg heller misfornøyd med... Joda, det er jo bare å male veggen også. Men nå er det jo sånn at enkelte ting tar litt lenger tid...





Og så litt mere arvegods... Har bare to av disse. men kunne godt ha tenkt meg flere. Hmmm.... Har igrunn ikke tenkt den tanken før - men jeg tror jammen jeg skal samle! Ikke har jeg asjetter til de heller...
Så da er målet klart. Ut og let!

Og en fortsatt fin uke ønskes alle!

lørdag 19. september 2009

Lykkelig!

Det har blitt hektiske dager i det siste. Har liksom ikke tid til å dille rundt og gjøre alt og ingenting om dagen lenger. Nå er det knallhardt regime. Timeplanen må følges for at kabalen skal gå opp. Uvant - men egentlig veldig ålreit! Men den stakkars veranden min har gått for lut og kaldt vann (regnvann ). Og det synes! Skal forbarme meg over den og ta litt opprydning der i løpet av helgen. Men til tross for likegyldigheten min blomstrer Isbegoniaen og den uttørkede tomatplanten har kommet med mange små grønne tomater. Blir spennede og se om de rekker å modne før kulden tar knekken på de da.


Og jeg går rundt i den herlige høsten og smiler! For det er vel høst nå??? Bladene skifter farge og begynner å falle av trærne, luften begynner å bli skarp og klar. Og loppemarked! Det er vel et sikkert høst-tegn!?! Da jeg gikk så glad og fornøyd av gårde til loppemarkedet i dag kjente jeg en følelse i magen. Den spredte seg ut i armer og ben. Og så gikk det opp for meg at det var lykken! Akkurat der og da var alt så lett og fint og jeg var lykkelig. Og jeg er det jammen fremdeles! Om det skyldes det fine høstværet, forventningene til loppemarkedet og de fine skattene jeg tok med meg hjem eller rett og slett en ørliten gryende forelskelse er usikkert.... Men årsaken er egentlig ikke så viktig. Det er øyeblikkene som er viktige.

Og akkurat sånne øyeblikk er det jeg samler på! Mmmmmm.... Fine lørdagen!

Og ikke nok med det. I går fikk jeg pakke i posten fra H is for home. En utrolig fin nettbutikk. For oss som stadig vekk tråler loppemarkeder men ALDRI finner de helt store skattene, sånn som de flott emaljerte kjelene til Grete Prytz Kittelsen (som jeg har ønsket meg leeeeeenge) så har de jammen det også.

Kakefatet øverst falt jeg fullstendig for. Det kom sammen med den fine oransje og hvite kjelen fra H is for home. Fatet i midten fikk jeg for en slikk og ingenting på loppemarked. Og det samme med den blå sausekoppen. Hvis det nå er det det er. ( Jeg vet at den ser ut som en krukke på bildet - men den har et håndtak... ) Men det blir iallefall det den skal brukes til... Så noen skatter ble det da på meg.

Og i morgen kommer det en ny dag. Med nytt loppemarked, nye muligheter - og jeg bare fortsetter med å smile....

Stor lørdagsklem til alle som titter innom!!!

onsdag 16. september 2009

Det var en gang....


Det var en gang en liten pike. En dag fikk hun en eventyrbok og den var hun glad i , i alle sine dager... Og den inspirerer fremdeles den lille piken. Bortsett fra at den lille piken ikke er en liten pike lenger, men har blitt stor.
De nydelige bildene og de fine fargene er fremdeles en inspirasjon. Og inspirasjon er virkelig noe jeg trenger om dagen. Jeg merker godt at jeg har fått noe å fylle hodet med. Noe som krever noe helt annet av meg enn tidligere. Visst er det spennende å lære nye ting, men tiden prioriteres litt anderledes.


Og så et spørsmål: Denne lampefoten fikk min mor da hun var en liten pike. Det har blitt slått av skall både her og der og den bærer veldig klart preg av å være både slitt og sliten. Jeg har prøvd meg på å flekke litt med hobbymaling. Men det er fryktelig vanskelig å få fargene til å stemme!
Noen som har noen gode råd? Noen steder det går ann og levere den til reperasjon? Den er laget av gips og har nok kun affeksjonsverdi... Skulle så gjerne ha fikset på den... blir supertakknemlig for tips og råd!

Og til sist en oppfordring! Organdonasjon! Ta standpunkt og informer dine nære og kjære. Det kan redde liv!!!

Ha en superflott onsdag alle sammen!

onsdag 9. september 2009

En helt vanlig onsdag...


I dag var klassemaskoten Jenny med hjem på overnatting. Da må det skrives litt i skriveboken hennes. Og skrivingen gikk som en lek. Mens den vanlige, ukentlige skriveleksen er et mareritt. Den er det alltid en kamp for å få poden til å gjøre.... Hmmmm...

Og når det gjelder prosjektene mine så går det tregt. Jeg har da fått strikket litt. Skal jo liksom bli ferdig med denne genseren før kulda setter inn. Men akkurat nå preges hverdagene av skole og studier. Regner med å komme sterkere tilbake ;o)


Ha en super flott onsdagskveld!

søndag 6. september 2009

Min lille dukkevogn og planene som gikk i vasken

Jeg hadde så store planer for helgen - sånn rent bloggemessig. På lørdag var det høstmarked i kolonihagen der vi hadde hytte før. Og tenk på alle de nydelige bildene jeg kunne ha tatt der - hadde det ikke vært for at formen rett og slett var på bånn! Kameraet var med - det lå i veska mi hele tiden og fikk ikke lufte seg en eneste gang. Litt irritert på meg selv. Men sånn går det når man ikke har vett på å komme seg hjem fra byen i anstendig tid...

Så da får jeg heller vise fram den lille dukkevognen min! Hadde jo tenkt å vise den fram en eller annen gang uansett. Og det var jo minimega ( innlegget under) som satte meg i nostalgi-modusen. Så da passet det jo bra



En riktig god søndag ønskes dere alle!

Cootie catcher

Se disse søte spåene hos minimega. De vekker minner....