mandag 30. august 2010

Juksemiddag, opprydding og enda flere planer...

I dag har både poden og jeg tilbragt det meste av dagen på sofaen. Vi snufser, fryser, svetter og nyser om hverandre. Jepp - nå er det den tiden igjen.... Høst forkjølelsen har gjort sitt inntog. Det hjalp nok ikke nevneverdig på at jeg trasket rundt halve fredagen klissvåt på bena heller vil jeg tro. Men pytt, pytt.. Forkjølelser går over. Blir riktignok sliten og slapp, så i dag lot vi middagen bli levert på døra... Mat må vi jo få i oss!



Og når jeg har ligget her på sofaen og småsovet, så har jeg nok en gang fått en påminnelse om alt jeg har. Ja - jeg har for mange TING. Har igrunn ikke alle det? Tenk så deilig om jeg hadde klart å kvitte meg med noe... Har sikkert en million bøker - og av de er det helt sikkert endel som godt kunne ha flyttet ut. Jeg har jo bøker overalt...! Og gamle spill og puslespill... Trenger jeg virkelig ta vare på alt??? Hva har egentlig skjedd??? Jeg pleide jo å være så flink til å ikke ta vare på alt mulig rart. Det må være alderen... :oP


Og nå som det endelig har kommet noen små tuller til verden skal jeg kose meg med rosa, blomster, sommerfugler og andre jentete ting. Men ikke bare det. Julegaveplanene begynner å ta form. Og de innebærer blant annet Super Mario. Gleder meg til å se hva jeg kan få til!

Men ikke i kveld. I kveld er det "How I met your mother" på tv'n, te og dyne i sofaen og håp om et litt lettere hode i morgen.

God natt alle sammen!

torsdag 26. august 2010

Helt på bærtur....

Har ikke vært så fryktelig langt avgårde på tur for å plukke bær til saftkoking ihvertfall. Var bare på et lite raid i hagen hos mine foreldre. Syrlig rips og saftige solbær. Nam nam.... Ikke noe er som hjemmelaget saft.


...eller hjemmelaget syltetøy. Fikk aldri rotet oss ut i skogen på blåbærtur, men tyttebær er det jo ikke forsent for enda. Ikke for det. Jeg kan ikke påstå at det er tyttebær syltetøy det går mest av her i huset så vi har fremdeles igjen av fjorårets syltetøy... Men en bærtur er jo hyggelig uansett! Kanskje til helgen.....

Men nå er det sengetid! God natt :o)