tirsdag 3. juli 2012

Kort oppsummert....

Endelig er det sommer! Ikke så mye sol. Litt regn, litt vind, litt grått og mye overskyet... Men det er da ikke så nøye. Vær er vær. Og det finnes som sagt ikke dårlig vær, bare dårlig klær. 

Og hva gjør man når været er så der da? Dagen i dag ble sådan: Litt tegning, bestefar på lunsjbesøk, litt vasking og rydding mens guttene var ute på sykkeltur og nye oppdagelser. Skjønte jo plutselig hvorfor jeg har falt sånn for Lotte serviset fra Figgjo. Barndomsminner og nostalgi... Min beste sangbok fra barneårene heter "Mi første sangbok" og er faktisk gjennom illustrert av ingen ringere enn Turi Gramstad Oliver. Men at det har tatt meg noen år å oppdage linken er jo ikke så imponerende da... Med tanke på at boka er ganske sliten og godt brukt. Men på den annen side så var vel ikke navnet på illustratøren det jeg bet meg merke i den gang. 
Og når sant skal sies, så ble det heller lite vasking og rydding i løpet av tiden gutta boys var ute på sykkeltur. Det føltes som om jeg akkurat hadde fått dem ut av døra, snudd meg - og vips så var de tilbake. Men bare for å parkerer syklene, ta med seg volleyballen og løpe avgårde igjen. Så bra, tenkte jeg, nå er de sikkert ute både lenge og vel... Men neida... Ikke lenge og vel. Bare litt til...


Ja, ja... Men i morgen blir det iallefall ute tid på både små og store. Feriefølelsen er her og dagene skal nytes før jeg må brette opp skjortearmene og jobbe på. 

Ha en fin fin kveld og god sommer!