onsdag 11. januar 2012

HOW’S LIFE IN THE FAST LANE…???

…Pretty fast….!
Dagene har her, som hos de aller fleste andre, bare fløyet av sted. Plutselig hadde det jammen meg gått over et år siden siste livstegn. Men jeg er i live. Alive and kicking!

2011 har kommet og gått. Et hektisk, dramatisk og overveldende år. Med latter og gråt, glede og sorg. Sånn som livet gjerne er. Alle mine nærmeste har blitt et år eldre, men årets hendelser har vært en viktig påminnelse om at livet er skjørt. Lær og arbeid som om du skulle leve evig, lev som om du skulle dø i morgen.
Og nå er det 2012. Et nytt år fyllt av nye muligheter, fargestifter og alt det der. Jeg blir alltid litt satt ut den første uken i et nytt år... Litt perpleks og litt forvirret. Et helt nytt, skinnende, blankt og rent nytt år. Hvor skal man begynne? Så mange muligheter....
Men så går jo dagene... Og så innser man plutselig at et nytt år faktisk bare er fortsettelsen på det gamle året, det samme livet. Og da kjenner jeg at jeg bare kan senke skulderene og fortsette som før. Fortsette mitt hektiske, til tider heseblesende men mest av alt herlige liv!
Følg meg gjerne inn i det nye året. Hodet mitt er proppfullt av ideer og tanker jeg har lyst til å dele. Jeg kommer sikkert bare til å få satt en ørliten del av alle planene mine ut  i livet, for tiden rekker rett og slett ikke til. Men jeg og kameraet mitt vil gjøre vårt beste for å dele min lille, fargesprakende og glade verden med dere!

Godt nytt år!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blir kjempeglad for kommentarer og hyggelige tilbakemeldinger!