tirsdag 8. januar 2013

Den beste tiden....

...er akkurat nå! Selv om dagene av og til ikke føles som om de er av de beste. Ta et lite øyeblikk og tenk på alt du har og være takknemlig for. Alle de små gledene i hverdagen og alle mulighetene du har i livet ditt.
Ta tid til å reflektere og tid til å undre. Nyt av livets goder. En kopp varm kakao, en god tur i frisk luft og gjør ting som gjør deg glad.Tenk gode tanker, gjør livet lysere, bry deg om andre og aldri vær redd for å si det høyt. Se skjønnheten i verden rundt deg, rekk ut en hånd og åpne opp hjertet ditt. Les bøker, hør på musikk, dans og le. Omfavne venner, smil til ukjente og ha en fin dag. Så vidt jeg vet så har vi bare dette ene livet. Lev det!


Overdose positiv på en tirsdag... Men det får stå sin prøve! Sikker på at 2013 blir et fabelaktig år! Har ikke tenkt til å ta en eneste operasjon, rive av en eneste muskel eller slå meg fordervet i verken båthavner eller andre uforutsette steder. I år skal jeg bare bruke hodet litt mer, ta opp en eksamen og forhåpentligvis bli student, jeg skal bruke alle de kule klærne jeg har og ikke kjøpe meg noen nye. Selv om det kommer til å bli tøft å la være. Og det samme gjelder dessverre for sko... Jeg har jo skodilla, men jeg har jo strengt tatt nok sko. Jeg skal rett og slett ikke kjøpe noe uten at det er noe jeg virkelig trenger. Og tenk... Jeg TRENGER faktisk ikke flere vesker heller... Uff, dette kan bli hardt. Men jeg LOVER på tro og ære at hele dette året skal være et shoppestopp år. Jepp, jeg kaster meg på trenden jeg også. Og jeg inviterer herved ALLE som skulle komme til å lese dette om å joine meg! 
Vi lever i overflod, mens andre ikke har noe. Jeg tenker det er lov å være kritisk. Vi skal ikke ha dårlig samvittighet for at vi bor her vi bor, og har de muligheten vi har. Vi skal være takknemlig og glade. Og jeg syns også at vi som har muligheten, skal bruke den. Men tenk før du handler. Når en vare er latterlig billig, så tenk på hvorfor. Kan det være fordi vedkommende som har sydd t-skjorten din jobber lange dager til slavelønn? Eller at sjokoladen din er laget av kakaobønner plukket av barn? Jeg har bare et ønske: Tenk før du handler. 
Jepp! Og sånn ellers... Ha en strålende tirsdag!

4 kommentarer:

 1. Hei lenge siden sist. Håper alt står bra til. Koselig blogg du har da. Har selv min egen blogg. Du må gjerne titte innom http://mibia.blogspot.no/.
  Godt nytt år. Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Bianca :)
   Så fin blogg du har! Jeg hadde ikke fått med meg at dere hadde flyttet til Drøbak engang jeg.. Alt er etter forholdene bra her. Håper det står bra til med dere også! Lenge siden nå ja, men skal se vi plutselig møtes igjen!
   Godt nytt år til deg også! Klem

   Slett
 2. Blir ikke mer riktig enn dette Hege!!
  Og lykke til med shoppestopp!

  :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk lillelykkelig! Har jo fått med meg masse positivitet fra bloggen din og vettu :)

   Slett

Blir kjempeglad for kommentarer og hyggelige tilbakemeldinger!