onsdag 20. februar 2013

Opp som en løve...


 ...og ned som en fell. Det er jeg flink til.


I det store og hele så var 2012 et ganske dårlig år. Uten å gå i detalj. Så da var jo planen min at 2013 skulle bli helt fabelaktig. Men det er visst ikke sånn det fungerer.  Men for all del. Det kunne ha vært verre altså. Så egentlig skal jeg vel ikke klage. Men det hele kan jo ha noe å gjøre med mine forventninger. Det er vel sånn det er å være den fødte optimist. Alt skal bli så bra! Hmmm... På tide med en liten reality sjekk kanskje.
Hva kan jeg egentlig forvente av livet? Jeg liker jo å tro på det at man selv er herre over sitt eget liv. At man er sin egen lykkes smed. At alt ligger i egen hender... Så hvorfor i all verden er ikke livet mitt som jeg drømmer om? Og det er vel her forventningene kommer inn. Great expectations... Og det er vel også her virkelighets sjekken kommer inn...
Kanskje jeg rett og slett ønsker meg for mye?Noe å tenke på.....

4 kommentarer:

 1. Ah!!! Slike ting går jeg og tenker på også. I små og store sammenhenger. Jeg er inne i en flyt-sone i mitt liv, men fortsatt er det jammen mye å undres over. Se feks. mitt innlegg "Bra nok" Klem til deg! Ting ordner seg!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for klemmen! Den gjorde godt!

   Slett
 2. Svar
  1. ...done that and moved on...? :)
   Livet skal vel gå litt opp og ned ja... Du er forresten superflink med treningen og en god motivator søte deg. Leser bloggen din med glede!

   Slett

Blir kjempeglad for kommentarer og hyggelige tilbakemeldinger!